Inschrijven op de nieuwsbrief


In de kijker

Terug naar overzicht

"Word papierexpert" event

Op woensdag 10 oktober 2018 organiseerde Haletra voor de tweede keer het seminarie "Word papierexpert"

Een 16-tal klanten namen deel en kregen na ontvangst met koffie en lekkers een presentatie van ons bedrijf met daarop volgend een seminarie "word papierexpert" gegeven door papierspecialisten van papierproducent Sappi. Daarna door onze collega Lode nog een korte uiteenzetting van alle mogelijke "specials" gaande van vouwspecials, vouwproducten, hechtspecials naar niet- en stansmogelijkheden. Na de lunch volgde een uitgebreide rondleiding doorheen het bedrijf. Tijdens enkele voorziene pauzes was er voor onze klanten ook de kans om elkaar en ook enkele collega's waar ze het meest contact mee hebben wat beter te leren kennen in een informele sfeer in onze koffiecorner. Als afsluiter van dit top evenement was er een glaasje champagne, need we say more… !

Wij willen bij deze alvast de aanwezige klanten en papierproducent Sappi hartelijk danken voor hun deelname aan dit geslaagde event.

Klanten die geïnteresseerd zijn om ook zo een evenement mee te maken bij Haletra mogen dat gerust kenbaar maken en mailen naar info@haletra.be met vermelding "Word papierexpert".