JOBS

Account Manager

JOB TITLE:

ACCOUNT MANAGER

POSTED:

04/02/2024

PLACE:

BELGIUM

Om onze klanten te blijven voorzien van de beste kwaliteit en service, zijn we op zoek naar een nieuwe Account Manager! Ben je gebeten door het inktvirus en gepassioneerd door Sales? Haal je jouw energie uit het opbouwen en onderhouden van relaties met jouw klanten? Solliciteer dan nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe Haletra Held!

Positie beschikbaar

Haletra werd opgericht in 1948 en kent in een sterk veranderende omgeving nog steeds een mooie groei. We drukken meer dan 90% in eigen huis door blijvend te investeren in de nieuwste technologieën op het vlak van offsetdruk, digitale druk en groot formaat. Hierdoor kunnen we ook een breed aanbod aan mogelijkheden voorzien voor onze klanten. Ook de afwerking doen we grotendeels in eigen huis. We ontzorgen onze klanten van prepress tot afwerking met een strikje rond het strikje! En dit doen we samen met onze 50 collega’s in de drukkerij langs de Grote Baan te Houthalen-Helchteren. Samen met onze collega’s kijken we uit naar nieuwe positivo’s met een hoog energielevel, engagement en verantwoordelijkheid!

Verantwoordelijkheden

Als Accountmanager ben je het aanspreekpunt van onze klanten voor de verkoop van ons vakmanschap. Je beheert een vaste klantenportefeuille en gaat actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en klanten.

Door middel van o.a. marketingacties vergroot je de naamsbekendheid van Haletra zelf en die van onze producten. Door het leveren van een optimale service bouw je mee aan de langetermijn partnerships met de bestaande en nieuwe klanten.

Je bent onderdeel van het Haletra team, samen met een team van interne collega’s realiseer je de verkoopdoelstellingen en draag je bij tot onze jaarlijkse groei. Je brengt frisse ideeën aan voor het uitwerken van nieuwe strategieën met als doel bijkomende omzet te verwerven.

Haletra Logo Blur

Sluit je aan bij
ons team van
experts

Sluit je aan bij
ons team van
experts

Ben jij geboren met echte printpower en vlieg jij er graag in als er een drukwerkchallenge aan de horizon verschijnt? Dan heb je alles om een Haletra-held te worden en ons hecht team van gedreven en veelzijdige specialisten te vervoegen.  Geregeld verwelkomen we nieuwe medewerkers. Ontdek snel welke profielen we nog nodig hebben.

BEKIJK ALLE JOBS
Black Heart
Yellow Heart
Pink Heart
Blue Heart

Kom bij het team!

Bedankt. Je sollicitatie is goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Color PaletteColor Palette