THINK

Drukwerk zonder zorgen? Mét Haletra-Leën.

Tijdschrift, brochure, catalogus, display, panelen of een wrapping van je gebouw nodig? Dan heb je ontelbare opties op het vlak van design, formaat, kwaliteit en uitvoering.

Ons ervaren en vakkundig team denkt met je mee en helpt je doordachte keuzes te maken. Vanaf de start maken we werk van een persoonlijke totaalservice. We begrijpen wat je als klant nodig hebt en bieden je een volledige ontzorging. We ontzorgen je van concept en productie over afwerking tot en met de levering. Van ‘Amai, hoe ga ik dit gedaan krijgen?’ tot ‘Zo goed geprint én snel geleverd!

Right Rainbow Shape
Top Rainbow Shape

Koploper in
kwaliteit

Met ons ultramodern machinepark en ons gedreven team vakmensen beheersen we het volledige traject van prepress tot afwerking. Voortdurend zoekt onze afdeling research en development naar verbeteringen en vernieuwingen op het vlak van technologie en procedures. Zo garanderen we een perfecte drukkwaliteit, een vlekkeloze afwerking en korte levertijden. We werken nauw samen met de producenten van onze machines en onze leveranciers waardoor we snel nieuwe producten kunnen ontwikkelen.

Right Blue ShapeRight Yellow ShapeColor PaletteTop Pink Shape
Black Heart
Yellow Heart
Pink Heart
Blue Heart

Pardon, service!

Ook een optimale en flexibele service is een fundament van ons succes. Als klant blijf je bij Haletra-Leën nauw betrokken bij de realisatie van je drukwerk. Onze ervaren vaklui staan van start tot finish voor je klaar en spelen soepel in op je wensen.

Dankzij de doorgedreven automatisatie van onze bedrijfsprocessen en een persoonlijke aanpak op maat zijn we als hoogwaardige printpartner in staat veelzijdige complexe projecten perfect af te handelen. Mag het ietsje meer zijn? Ja, sowieso!

Top Yellow Shape
Top Pink ShapeRight Blue Shape

Printwerk op maat? Dat zit goed.

Hoe groot ook de uitdaging, het team van Haletra-Leën denkt met je mee en tovert elk concept om tot een mooi en succesvol project. Ons doel is om jouw omzet te helpen verhogen door je de juiste marketingtools aan te reiken. Daarvoor duiken we grondig in je business, en kijken we samen naar wat nodig is. We bekijken samen het speelveld! We zien het ook als onze verantwoordelijkheid als partner om de kosten van onze klanten te drukken door telkens de juiste oplossing aan te reiken. We doen niet gewoon wat van ons verwacht wordt, we willen meerwaarde creëren. Onze creatieve mogelijkheden zijn bijna eindeloos waardoor we voor een doorgedreven personalisatie en écht maatwerk kunnen zorgen. Dat ziet er goed uit, dat voelt goed, dat zit goed!

Duurzaamheid, daar maken
we drukwerk van

Haletra-Leën draagt duurzaam drukwerk én ondernemen hoog in het vaandel. Zo behaalden we als eerste Limburgse drukkerij een FSC®-certificaat. Het Forest Stewardship Council is een internationale, onafhankelijke non-profitorganisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer. Het milieucertificatiesysteem is in de grafische sector algemeen erkend. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en onze geoptimaliseerde bedrijfsprocessen kunnen we efficiënt en milieubewust produceren. Zo drukken we met alcoholvrije en biologische inkten, werken we met milieuvriendelijke offsetplaten, gebruiken we zonne-energie en led-verlichting en besparen we maximaal op ons waterverbruik. We besteden ook heel wat aandacht aan Corporate Social Responsibility, investeren veel in onze mensen en hanteren een transparante communicatie naar onze werknemers.