Gradient Flow Shape
PRINT

Van drukkerij naar multi-
printingpartner

Gestart als klassieke drukkerij is Haletra-Leën vandaag een multiprintingbedrijf en bieden we als fullservicepartner een breed scala aan diensten aan.

Veelzijdigheid
als een Zwitsers mes

Haletra-Leën is als het wereldwijd vermaarde Zwitsers mes: je hebt met ons heel veel services binnen handbereik! Zo zijn we in de eerste plaats dé printspecialist voor offsetdrukwerk, digitaal drukwerk en large format printing. Maar we zorgen ook voor een perfecte afwerking en stipte levering. Daarnaast hebben we alle expertise in huis op het vlak van opmaak, productdesign en plaatsing.

Haletra Logo

Prepress, de perfecte aanloop

In hoogspringen bepaalt de aanloop de hoogte van de sprong… Of met andere woorden: een goede voorbereiding is het halve printwerk. Prepress – wat letterlijk ‘voor druk’ betekent – is dan ook essentieel in het drukproces. Tussen het bedenken van een concept en het finale drukwerk dat van de pers rolt, gebeuren er nog heel wat belangrijke handelingen. Zo hebben we een gespecialiseerd DTP-team dat op basis van de input van de klant

de opmaak van alle drukwerk kan verzorgen. Daarnaast kunnen onze klanten natuurlijk hun eigen digitale opmaakbestanden aanleveren via diverse kanalen. Ook projectmanagement, het grondig checken van drukbestanden, het prepareren van de drukplaten en het opzetten van de drukpersen behoren tot de prepresswerkzaamheden.

Color palettes Haletra

Offsetdruk,
klassiek én
kwaliteitsvol

Offsetdruk is een druktechniek die veel gebruikt wordt om snel hoge oplages en drukwerk in PMS-kleuren te drukken. Haletra-Leën beschikt over een grote capaciteit om aan alle offset-drukbehoeften van onze klanten te voldoen. Onze drukafdeling is uitgerust met een hypermodern machinepark van de nieuwste generatie. Zo kunnen we een brede waaier producten drukken zoals brochures, affiches, briefpapier of catalogi, maar uiteraard ook verpakkingen. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, gebruiken we geavanceerde technologie zoals het Prinect inline kleurcontrolesysteem en Heidelberg spectraalmetingapparatuur. Dankzij die innovatieve technieken kunnen we hoogwaardig drukwerk met een consistente kwaliteit leveren.

Haletra Logo

Digitale druk,
we dig it!

Wil je één item laten drukken of een reeks? Let’s go digital! Digitale druk is naast het klassieke offsetdrukwerk een aantrekkelijke optie. De lage opstartkost is een groot voordeel. Daardoor is het al interessant vanaf één exemplaar en wordt drukwerk van de hoogste kwaliteit toegankelijk voor iedereen. Ook in een grotere oplage kan elk exemplaar uniek en verschillend zijn. Ideaal dus voor personalisatie met tekst en beelden, en variabele data printing. Haletra-Leën beschikt onder meer over een geavanceerde digitale Heidelberg Versafire 4-kleurenpers met een indrukwekkende printsnelheid en een superhoge resolutie, die diverse papiergrammages kan verwerken.
Daarbovenop beschikt Haletra-Leën over een Hybrid Anapurna H2050i LED printer van Agfa-Gevaert voor al je Large Format drukwensen.

Postpress, de kroon op
ons drukwerk

Bij Haletra-Leën zijn we pas tevreden als ons drukwerk echt áf is. Want ons hoogwaardig drukwerk smeekt natuurlijk om de juiste kwalitatieve afwerking. Postpress is dan ook een essentieel onderdeel van het drukproces. Wil je een unieke vormgeving of een speciale afwerkingstechniek? Met onze moderne drukkerij en doorgedreven expertise realiseren we niet alleen de allercreatiefste drukwerkideeën maar kunnen we ook alle postpress-activiteiten uitvoeren. Uitsnijden, vouwen, lijmen, lamineren, lassen, nieten, foliën, stansen, opstapelen, nummeren, ... You name it!
Wij zorgen voor de juiste finishing touch!
Print nodig? We zijn je partner!
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Color Palette
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Haletra Logo