CASES

Seizoens drukwerk CC Beringen

Ontzorgen van A tot Z, dat is waar Haletra voor staat!

Gradient Circe Rainbow

Wat we hebben gedaan:

Advies

Vormgeven

Productie, afwerking en levering

Left Pink ShapeTop Black ShapeRight Yellow ShapeDown Blue Shape

Huis-aan-huisfolder | Seizoensbrochure | Voorjaarsbrochure | Jaaraffiche | 'Spot' brochure voor jeugdprogrammatie | Programmabrochures | Banner

Ieder jaar is het seizoensdrukwerk het paradepaardje voor CC Beringen. Ze zochten naar een betrouwbare partner die met hun meedenkt en kwaliteit en service voorop stelt. Om deze redenen koos CC Beringen Haletra als partner om hun drukwerk mee kleur te geven. Van papier advies tot de levering van het drukwerk, CC Beringen kon op ons rekenen!
Als partner hebben we hen geadviseerd in de juiste papierkeuze, hun ideeën vorm gegeven, het drukwerk voorzien van hoogwaardige kwaliteit/afwerking en tenslotte de levering verzorgt met ons eigen transportteam. Door het vertrouwen van CC Beringen kon Haletra hen ontzorgen van A – Z! Als resultaat konden zij de focus op hun business houden, en vertrouwen op de beste kwaliteit en service.

Color Palette
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle
Black dot
Abstract CircleAbstract Circle

Casestudies

Ons gedreven en getalenteerd team is het kloppend hart van Haletra. Ben jij een creatief genie dat de handen (fl)ink uit de mouwen durft te steken? En heb je het graag lekker druk? Ontdek onze vacatures en wie weet word jij de next Haletra-held. Samen boosten we de printwereld!

Haletra Logo